Gerealiseerd

GLP Venray II

In samenwerking en in opdracht van Burgland Bouw hebben we een circulaire staalconstructie geleverd voor GLP in Venray

Het distributiecentrum, met een BVO van ca. 32.000m2,  bestaat uit een warehouse inclusief mezzanine, loadingdocks, laadkuil en er worden twee kantoorgebouwen gerealiseerd.

Het project wordt gebouwd BREEAM Excellent én Circulair Bouwen. Een mooie ambitie van de opdrachtgever, waar we ons staaltje aan hebben mogen bijdragen. 

Heiploeg International

In opdracht van Heiploeg International B.V. / Parlevliet en Van der Plas B.V. heeft Circulairstaal een circulaire staalconstructie (ca.1200 ton) met connectors mogen leveren, bestemd voor de nieuwbouw van het vrieshuis met expeditie op locatie Zoutkamp.

De totaal uitbreiding bedraagt ca. 13.000 m2. Door de inzet van Circulairstaal® faciliteren wij de opdrachtgever met het behalen van een BREEAM 5* Outstanding!
In samenwerking met Adamasgroep & ABT Wassenaar.

Winterwarm Winterswijk

In opdracht van WBC Bouwgroep hebben wij de circulaire staalconstructie voor Winterwarm Heating Solutions BV in Winterswijk mogen produceren en monteren.
Met deze nieuwbouw van 12.000 m2 krijgt het Winterswijkse bedrijf twee keer zo veel ruimte.

Mooi dat wij als Circulairstaal® mogen bijdragen aan het behalen van een BREEAM Outstanding***** ambitie in samenwerking met Linneman Bouw & Advies - Tom Linneman ♻️.

Prologis Park Tilburg DC5

Begin 2022 hebben we de staalconstructie opgeleverd van het meest circulaire warehouse van Prologis in Europa!

Het ruim 41.000m2 grote DC5 bevindt zich op bedrijvenpark Vossenberg West in Tilburg en maakt onderdeel uit van het Prologis Park Tilburg. Een pand waar logistiek comfort en optimale duurzaamheid zijn gecombineerd en volop is gefocust op de inzet van circulaire bouwmaterialen. 

Als Circulairstaal® hebben wij de staalconstructie ontworpen met een sterke reductie van lasverbindingen om zo een hoge losmaakbaarheid te creeren. Daarnaast is DC5 voorzien van onze Biocoat® ECO30 Snowflake. Hiermee wist Prologis maarliefst 12.000 kg nieuw poeder te besparen! Door de combinatie van Design for Disassembly en Biocoat is er aan aanzienlijke CO2 besparing teweeg gebracht. 

Assemblagehal Hodes in Goor

In het voorjaar van 2021 zijn we gestart met het bouwen van de assemblagehal aan de Dammaten op de Zenkeldamshoek in Goor.

De assemblagehal is op loopafstand van de huidige locatie van Hodes Huisvesting. De compleet nieuwe hal van ruim 3.200 m2 wordt gebruikt om de productiecapaciteit van de modulaire en circualire huisvestingsbouwer te verhogen. 

De nieuwe productielocatie is voorzien van een circulaire staalconstructie van Circulairstaal® met Biocoat®. 

Bedrijfsverzamelgebouw Elsmoat II Enter

Voor Credon Bouwconcepten (www.bouwenmetcredon.nl) mochten we de staalconstructie leveren voor het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw op de Elsmoat II in Enter. Voor dit pand is er bewust gezkozen  voor een circulaire gebouwschil, om zo flexibiliteit te waarborgen maar bovenal op een veel bewustere manier met bouwmaterialen om te gaan. De staalconstructie is behandeld met Biocoat, ECO20 Shine.

Crossfit Twee12 Nijverdal

Metron Vastgoed realiseert met partner Circulairstaal de nieuwbouw van Crossfit Twee12 in Nijverdal. Deze hal zal voorzien worden van een circulaire en demontabele staalconstructie!

De start van de bouw is medio 2020 van start gegaan, in januari 2021 is deze nieuwe crossfit accommodatie met inpandige fysiotherapie, in gebruik genomen. 

Uitgeverij Davo Deventer

De huidige locatie van DAVO aan de Hunneperkade in Deventer voldoet qua omvang en uitstraling niet meer. Met nieuwbouw op A1 Bedrijvenpark krijgt het bedrijf de ruimte die het nodig heeft. Bijzonder aan het nieuwbouwplan is dat het gebouw zo circulair en milieubewust mogelijk gebouwd wordt. In samenwerking met de opdrachtgever en Circulairstaal krijgt het bedrijfsgebouw onder andere een circulaire staalconstructie. De constructie is op termijn eenvoudig te demonteren en te hergebruiken en wordt voorzien van Biocoat®. Deze vorm van bescherming is een door Circulairstaal ontwikkelde innovatie en sluit volledig aan op de lijn van circulaire doelstellingen. 

Overtuigd? Neem nu contact met ons op.

Direct contact met Circulairstaal®? Neem contact op via Whatsapp.