Gerealiseerd

Pergola van de Veldelaan

Circulaire staalconstructie voor Inside Out - Bos Daktechniek 

In opdracht van Inside Out- Bos Daktechniek heeft Circulairstaal® een circulaire staalconstructie geleverd en gemonteerd in Alkmaar.

Op maarliefst 40m hoogte heeft Circulairstaal® een steentje bijgedragen aan het energieneutraal maken van de hoogbouwflat aan de Van de Veldelaan in Alkmaar. De staalconstructie zal namelijk volledig worden voorzien van zonnepanelen! 

Summery Cosmetical Group Nijverdal

Circulaire staalconstructie voor Summery Cosmetical Group 

In opdracht van Credon Bouwconcepten B.V.hebben wij voor Summery Cosmetical Group een circulaire staalcontructie gerealiseerd. Deze staalconstructie bevat een gering aantal lasverbindingen en bestaat grotendeels uit connectors. daarnaast is de constructie voorzien van Biocoat EC30® Snowflake! 

Naast de circulaire staalconstructie, levert Falk ook haar duurzame CradleCore® panelen en Bisoton prefab beton op basis van betongranulaat. 

Door het duurzame ontwerp behaalt Summery een hoge GPR score! 

Parkeergarage De Vries en Verburg

Circulaire parkeervoorziening De Vries en Verburg 

Dit najaar hebben wij voor onze opdrachtgever De Vries en Verburg uit Stolwijk een duurzame en circulaire parkeervoorziening mogen realiseren! Dit project heeft niet alleen een heel mooi ontwerp, maar ook een heel verhaal! Zo zijn bijvoorbeeld de houten gevelpanelen gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd wat nog meer? Lees het hier : https://www.devriesverburg.nl/projecten/industrie-en-infra/parkeervoorziening-de-vries-en-verburg

Houtlab Nieuwkuijk

Circulaire staalconstructie voor Houtlab 

Recent hebben wij voor Woody Building Concepts, onderdeel van Jansen de Jong Groep, de circulaire staalconstructie mogen leveren voor hun kantoor Houtlab. De basis constructie is opgebouwd uit houten elementen en Circulairstaal® was hierbij een duurzame toevoeging! 

Meer weten over Houtlab? Check de website van Woody Building Concepts: Kantoorpand Houtlab - Woody Building Concepts Nieuwkuijk

Jetstone Deurne

In samenwerking en in opdracht van Peters BNO hebben we een circulaire staalconstructie geleverd voor de nieuwbouw van Jetstone in Deurne.

De uitbreiding van ca. 16.000m2 draagt bij aan verdere internationale groei van het bedrijf. De Het nieuwe pand bevindt zich op een zichtlocatie aan de As in Deurne en is ontworpen door Pepers Architecten

GLP Venray II

In samenwerking en in opdracht van Burgland Bouw hebben we een circulaire staalconstructie geleverd voor GLP in Venray

Het distributiecentrum, met een BVO van ca. 32.000m2,  bestaat uit een warehouse inclusief mezzanine, loadingdocks, laadkuil en er worden twee kantoorgebouwen gerealiseerd.

Het project wordt gebouwd BREEAM Excellent én Circulair Bouwen. Een mooie ambitie van de opdrachtgever, waar we ons staaltje aan hebben mogen bijdragen. 

Heiploeg International

In opdracht van Heiploeg International B.V. / Parlevliet en Van der Plas B.V. heeft Circulairstaal een circulaire staalconstructie (ca.1200 ton) met connectors mogen leveren, bestemd voor de nieuwbouw van het vrieshuis met expeditie op locatie Zoutkamp.

De totaal uitbreiding bedraagt ca. 13.000 m2. Door de inzet van Circulairstaal® faciliteren wij de opdrachtgever met het behalen van een BREEAM 5* Outstanding!
In samenwerking met Adamasgroep & ABT Wassenaar.

Winterwarm Winterswijk

In opdracht van WBC Bouwgroep hebben wij de circulaire staalconstructie voor Winterwarm Heating Solutions BV in Winterswijk mogen produceren en monteren.
Met deze nieuwbouw van 12.000 m2 krijgt het Winterswijkse bedrijf twee keer zo veel ruimte.

Mooi dat wij als Circulairstaal® mogen bijdragen aan het behalen van een BREEAM Outstanding***** ambitie in samenwerking met Linneman Bouw & Advies - Tom Linneman ♻️.

Prologis Park Tilburg DC5

Begin 2022 hebben we de staalconstructie opgeleverd van het meest circulaire warehouse van Prologis in Europa!

Het ruim 41.000m2 grote DC5 bevindt zich op bedrijvenpark Vossenberg West in Tilburg en maakt onderdeel uit van het Prologis Park Tilburg. Een pand waar logistiek comfort en optimale duurzaamheid zijn gecombineerd en volop is gefocust op de inzet van circulaire bouwmaterialen. 

Als Circulairstaal® hebben wij de staalconstructie ontworpen met een sterke reductie van lasverbindingen om zo een hoge losmaakbaarheid te creeren. Daarnaast is DC5 voorzien van onze Biocoat® ECO30 Snowflake. Hiermee wist Prologis maarliefst 12.000 kg nieuw poeder te besparen! Door de combinatie van Design for Disassembly en Biocoat is er aan aanzienlijke CO2 besparing teweeg gebracht. 

Assemblagehal Hodes in Goor

In het voorjaar van 2021 zijn we gestart met het bouwen van de assemblagehal aan de Dammaten op de Zenkeldamshoek in Goor.

De assemblagehal is op loopafstand van de huidige locatie van Hodes Huisvesting. De compleet nieuwe hal van ruim 3.200 m2 wordt gebruikt om de productiecapaciteit van de modulaire en circualire huisvestingsbouwer te verhogen. 

De nieuwe productielocatie is voorzien van een circulaire staalconstructie van Circulairstaal® met Biocoat®. 

Overtuigd? Neem nu contact met ons op.

Direct contact met Circulairstaal®? Neem contact op via Whatsapp.