Circulair nieuws

 • Leges kosten in een circulaire economie

  Leges kosten in een circulaire economie

  Circulair bouwen wordt het uitgangspunt. Vanaf 2023 zal de uitvraag van de overheid bijvoorbeeld 100% circulair zijn. In 2050 moet de volledige (bouw)economie circulair draaien. Hoewel de overheid duidelijke ambities heeft geformuleerd, moet ook worden vastgesteld dat er bij veel gemeenten nog een wereld te winnen valt om ook de legesverordeningen in te richten op circulair bouwen.

  26 mei 2020
 • Primeur met eerste volledige circulaire bedrijfshal

  Primeur met eerste volledige circulaire bedrijfshal

  In opdracht van Nexteria (http://www.nexteria.nl/) en samen met diverse bouwpartners, heeft Circulairstaal de staalconstructie voor haar eerste volledig circulaire bedrijfshal gemonteerd. De bedrijfshal wordt gebruikt als bedrijfsverzamelgebouw. Met de ontwikkeling en bouw hiervan wordt aangetoond dat circulair bouwen en het duurzaam (energieneutraal) gebruiken van de bedrijfsruimte, technisch, organisatorisch en financieel mogelijk is.

  12 juni 2018
 • Bouwbedrijf Kreeft bouwt circulair

  Bouwbedrijf Kreeft bouwt circulair

  Wij zijn begonnen met het monteren van de staalconstructie voor het nieuwe bedrijfspand van Bouwbedrijf Kreeft aan de Maxwellstraat in Ede.

  26 mei 2020
 • ABN AMRO financiert circulaire initiatieven

  ABN AMRO financiert circulaire initiatieven

  Als Nederland haar ambitie van een volledig circulaire economie in 2050 wil waarmaken, moeten duizenden kleine en grote industriële bedrijven omschakelen naar een nieuw businessmodel, stelt ABN AMRO in de vandaag verschenen publicatie ‘Industrie: nieuwe grondstoffen, nieuwe verdienmodellen’.

  23 augustus 2017
 • Nieuwe website online!

  Nieuwe website online!

  Ook CIRCULAIRSTAAL.nl staat online! Op deze website vind u ondere andere informatie over onze producten en diensten.

  17 augustus 2017

Overtuigd? Neem nu contact met ons op.